Creëer waardevolle leads
via het internet
Kost het je veel tijd en moeite om via het internet aan goedbetalende klanten te komen? Of lukt het simpelweg helemaal niet?

Verkopen gaat het makkelijkste wanneer we naast onze potentiële klant staan. Als we elkaar aan kunnen raken, elkaars energie kunnen voelen en elkaar recht in de ogen kunnen kijken.

Er zal wel iets evolutionairs zijn als ‘elkaar kunnen ruiken’ wat we niet meer bewust inzetten, maar op de achtergrond speelt het ongetwijfeld allemaal mee.

En hier staan we dan in de 21e eeuw waarin we nagenoeg alles via het internet doen. We kunnen elkaar niet live in de ogen kijken (in een webcam én naar het scherm tegelijk kijken lukt nog niet met 2 ogen 😉 ), we kunnen elkaar niet aanraken en al helemaal niet ruiken.

Als die zintuiglijke onderbouwingen voor ons onderbuikgevoel er niet meer zijn, hoe bouwen we dan vertrouwen op met onze potentiële klanten?

We doen het met blogs, vlogs, testimonials en vele andere trucjes. Maar we vergeten soms dat praten, een dialoog, een gesprek van hart tot hart het allerbeste werkt. 

Daarom komen we vandaag met een oplossing.

  • Een oplossing voor het probleem dat het niet lukt om via het internet klanten binnen te krijgen.
  • Een oplossing waardoor je weer in gesprek raakt met jouw potentiële klanten.

 

Wil je online klanten werven voor goedbetaalde producten en diensten (dus dan hebben we het niet over trainingen van €29) dan is het belangrijk dat je de stap gaat maken van online naar offline.

Als coach, trainer of adviseurs verkoop je jezelf. Je bent meestal zélf het merk van jouw bedrijf. En dan is er niets krachtigers dan een gesprek met jou.

Dan geef je jouw klant de kans om zijn/haar onderbuikgevoel in te zetten. De klant kan dan aftasten of je betrouwbaar overkomt. Maar de klant kan ook concreet uitvragen of je een oplossing voor zijn/haar probleem hebt.

Dan geef je jezelf de mogelijkheid te laten zien wat je te bieden hebt. Je kunt in het gesprek de klant laten zien dat jij de oplossing hebt. Je kunt de klant laten inzien dat hij/zij het waard is om te investeren in zichzelf.

Bijna niets is krachtiger
dan een gesprek van hart tot hart.

Mocht je een coach zijn,
dan hoef ik je dat niet te vertellen.

Daarom bieden we je nu een online programma aan
waarin je léért hoe je dat gesprek kunt starten.

Je leert de stap te maken van een online potentiële klant naar een offline gesprek.
Je leert hoe je jouw potentiële klant laat aangeven dat hij/zij een gesprek nodig heeft.

Gratis Proefles
Natuurlijk kan je het gratis uitproberen. Ben je enthousiast? Dan kan je gelijk verder gaan.
Eenvoudig
Gemakkelijk te begrijpen en zonder technisch gedoe. Een aanpak die voor (bijna) iedereen geschikt is.
Persoonlijk
Jouw voortgang wordt gemonitord om succes te garanderen. Kijk dus niet gek op als je persoonlijk feedback van ons krijgt.
Concreet opgezet

Geen urenlange video’s, maar korte en concrete informatie om je direct aan het werk te zetten.

Volledig online
Volg de training wanneer je wilt en stel de vragen die je hebt
De cursus is volledig online te volgen en de theorie neemt ongeveer 1 uur van jouw tijd in beslag. Daarnaast heb je natuurlijk tijd nodig om deze nieuwe strategie te integreren in jouw bedrijf.

Heb je vragen? Dan stel je die ook online direct aan Cindy en Jerry.

Meld je aan

Meld je aan voor de proefles en start direct met de training. Wanneer je door wilt gaan koop je de rest van de cursus en krijg je direct toegang.

Theorie
Bekijk de eerste lessen om te leren hoe de nieuwe strategie werkt en maak een plan hoe jij hiermee ook nieuwe leads kan genereren
Praktijk
Pas de strategie toe op jouw bedrijf, vertel ons hoe het jou vergaat en laat ons je bijstaan als je vragen hebt of het niet lukt.

Investering

Deze training is tijdelijk GRATIS.

DEZE AANBIEDING VERLOOPT OVER:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Beginnen

Start Nu Direct!

Chatgesprek starten
💬 Heb je vragen?
Hallo 👋 Kunnen we je ergens mee helpen? We beantwoorden jouw vragen graag :-)