Casus: Gevorderde Online Ondernemer

MEER OMZET EN VRIJE TIJD MIDDELS BLENDED LEARNING

Wanneer je voldoende klanten en opdrachten hebt kan je gaan optimaliseren door bijvoorbeeld de basis content die je levert (en die voor elke klant gelijk is) via een online training te leveren.

We noemen dit blended learning. Op deze manier lever je dezelfde waarde, maar hoef je minder tijd en energie in elke klant te steken. Alleen de onderdelen waarbij jouw persoonlijke aandacht nodig is voer je nog uit tijdens live contact met jouw klant.

Het is belangrijk dat je wel zicht houdt op de voortgang van het leerproces, wat online een stuk lastiger is dan offline. Wanneer je deze klant live zou hebben gezien zou je waarschijnlijk op basis van wat je ziet, hoort of voelt het leerproces hebben versneld, vertraagd of zelfs hebben verdiept op plekken waar het kwartje niet valt.

Je zet als het ware jouw onderbuikgevoel in.

Dat is bij een online training lastiger, daarom heeft CourseFlow een aantal handige tools ingebouwd om dit makkelijker voor je te maken.

 

Zo helpt CourseFlow jou in deze casus:

In elke cursus in CourseFlow zie je basis voortgangsgegevens van elke deelnemer:

  • Wanneer de deelnemer voor het laatst actief is geweest
  • Welke lessen zijn geopend en hoe ver de les is afgemaakt

In elke les kunnen open en gesloten vragen worden opgenomen. Deze vragen kunnen inhoudelijke (toets)vragen zijn, maar ook vragen als “heb je vragen over deze les?”. De gegeven antwoorden komen langs in het Log (een soort tijdlijn waarop alle voortgang voorbij komt) en in onze manage-app. Je hebt vervolgens de mogelijkheid deze antwoorden van feedback te voorzien.

Bij inhoudelijke vragen kan je bijsturen als je ziet dat een klant iets niet goed heeft begrepen. Dit geeft jou de kans om met weinig tijdsinvestering toch grip te houden op het leerproces van jouw klant.

Naast controleren kan je ook motiveren. Het is mogelijk om basis van de voortgang van deelnemers mails uit te sturen. Dat kan een aanmoedigende mail zijn op het moment dat iemand een les heeft afgerond tot een herinneringsmail wanneer iemand enige tijd niet meer online is geweest.

ZO DOE JE HET

Begin vandaAG

Ben Je Klaar Om te Beginnen?

Leeromgevingen

Trainingen

Deelnemers

Chatgesprek starten
💬 Heb je vragen?
Hallo 👋 Kunnen we je ergens mee helpen? We beantwoorden jouw vragen graag :-)