Reacties op CourseFlow

Wij kunnen je wel vertellen hoe tof we ons platform vinden.
Maar onze klanten kunnen dat veel beter!

De snelheid van het programma is zalig

Voordat ik overstapte naar CourseFlow had ik bedenkingen. Je moet de boel omzetten en kopiëren naar de nieuwe omgeving. Dus je investeert opnieuw. Blij dat ik het deed.

De snelheid van het programma is zalig.

Een ruime voldoende voor de supportafdeling. Het is in het Nederlands, ze zijn snel, behulpzaam en vriendelijk.
Cindy van Dorst

www.dierbareontmoetingen.nl

Ik was snel gewend aan de knoppen en mogelijkheden

Mijn directeur gaf aan dat ze CourseFlow wilde gebruiken om online trainingen aan te bieden aan leerkrachten. Ik vind het een handige methode om online trainingen op te zetten. Ik was snel gewend aan de knoppen en mogelijkheden. Na wat experimenteren met lay-outs kon ik die doorvoeren in alle lessen. Voor de stichting waar ik werk, is dit een goede betaalbare methode om meer maatwerk voor leerkrachten te kunnen leveren.

Stichting Techniekpromotie

www.techniekpromotie.nl

Toen ik een filmpje zag waarin dit programma werd uitgelegd twijfelde ik eigenlijk geen seconde

Ik zet CourseFlow in voor mijn online trainingen fotografie. Omdat ik de nadelen van een training op facebook al wel een tijdje zag, leek een alternatief me wel fijn. Toen ik een filmpje zag waarin dit programma werd uitgelegd twijfelde ik eigenlijk geen seconde, want het was precies wat ik zocht. Nog steeds geen heb ik daar geen spijt van, het is inderdaad wat ik zocht, heel gebruiksvriendelijk en ik zie nu al de vele voordelen ten opzichte van de manier waarop ik het eerder deed. Mijn ervaring met de supportafdeling is erg goed. Eigenlijk beter dan welke andere supportafdeling dan ook die ik in de afgelopen jaren geraadpleegd heb. Wanneer ik een vraag heb wordt die direct beantwoord, er wordt meegedacht en altijd eerlijk en deskundig antwoord gegeven.

Petra van Vliet

www.powershootacademy.com

Ze handelen snel en adequaat

Ik had mijn bedenkingen voordat ik met CourseFlow begon, omdat ik anders moet denken, dan ik met eerder gebruikte programma’s deedEerder keek ik vanuit het geheel en vormde daar kleine lessen in. Met CourseFlow maak je juist eerst de lessen en vorm je ze samen tot een bundel en vervolgens tot een cursus. Soms moet ik nog wennen aan die manier van denkenmaar dat weegt niet op tegen de andere voordelen die ik ervaar. De supportafdeling is top en denkt echt met je mee. Ze handelen snel en adequaat. Het is de investering meer dan waard.
Anna Berends van Loenen

www.qanz.nl

Zo eenvoudig als het in de video wordt verteld, zo eenvoudig werkt het ook echt

Ik had geen bedenkingen voordat ik met CourseFlow aan de slag ging. Ik heb eerst de “proefcursus” van jullie aangevraagd om het als cursist te ervaren. En daarna de video gekeken over hoe de achterkant werkt. Zo eenvoudig als in het de video wordt verteld, zo eenvoudig werkt het ook echt. Mijn ervaring met de supportafdeling is goed. Ze geven snel reactie. Ik ben er 9 van de 10 keer direct mee geholpen.
Kim Minten

www.kimminten.nl

De kosten zijn prima in verhouding

Op aanraden van iemand anders heb ik gekozen om de online training bij CourseFlow onder te brengen. Ik ben zeer blij met de keuze. De kosten zijn prima in verhouding met de opbrengsten die wij genereren uit de online cursussen. Wanneer ik een vraag heb dan krijg ik altijd erg snel antwoord. Ook erg fijn is dat er met mij meegedacht is tijdens het ontwikkelen van de training.
Marieke Willems

https://pakcommunicatie.nl/online-instagram-training-volgen/

De supportafdeling ontlast mij dagelijks van een zorg

Ik gebruik CourseFlow voor mijn online trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Doordat ik de input van mijn deelnemers kan inzien kan ik de live 1-op-1 calls veel beter voorbereiden en ook de voortgang bewaken van iedere deelnemer. Courseflow is gebruiksvriendelijk en visueel van deze tijd. Mede dankzij de hulp van VA’s van Courseflow heb ik ook snel over kunnen stappen en daar bij ik super blij mee.

De supportafdeling ontlast mij dagelijks van een zorg. Want ik hoef nooit te controleren of alles nog goed loopt. Dat doet Jerry en zijn team. Ik krijg het al warm van de gedachte dat mijn trainingen door wat voor reden dan ook verloren zouden gaan of niet online beschikbaar zijn en daar ben ik nu van af.

De supportafdeling is goed bereikbaar, denkt goed mee en helpt op een persoonlijke manier.

Ik voel me nooit te veel en durf alles te vragen. Vooral de koppelingen met andere programma’s vind ik spannend, maar door de duidelijke instructiefilmpjes lukt me dit vrijwel altijd zelf en anders is het binnen een dag samen wel opgelost!”

Martine Jacobse

www.4flo.nl

Het ziet er erg professioneel uit

Ik gebruik courseFlow als leeromgeving voor mijn sollicitatie en netwerktrainingen. Het ziet er erg professioneel uit en heeft een mooie look and feel.

De prijs is marktconform
en als er iets is 
wordt je snel geholpen en er wordt altijd mee gedacht.
Gertien Beijering

www.degunfactorverhoger.nl

CourseFlow is echt
Idiotproof

Sinds ik CourseFlow gebruik, vind ik het bouwen van online diensten veel makkelijker en vooral leuker!

Het is gebruiksvriendelijk en biedt een handige structuur voor het bouwen van je online diensten. Het is snel en slaat alles wat je creëert automatisch voor je op. Ook zie je bij elke aanpassing direct hoe het er voor je klant uit komt te zien. Heel handig!

Ik vind het ook prettig dat ik mijn eigen huisstijl kan gebruiken en dat ik op een simpele manier interactieve opties kan toevoegen aan mijn online diensten. Ik kan bijvoorbeeld naast de content die ik zelf aanbied, dus ook informatie terugvragen aan mijn klanten (zoals vragen stellen, interactieve opdrachten, groepsgesprekken).

Door het ingebouwde volgsysteem mis ik niets van mijn klanten en kan ik waar nodig snel anticiperen of contact met ze opnemen.

Daarnaast is de klantenservice in het Nederlands, goed bereikbaar én biedt het team een geweldige service!

Kortom: Ik ben fan!

Mandy Voncken

www.motivatiefabriek.nl

De support is echt fijn

CourseFlow gebruik ik voor mijn online trainingen die aan mijn jaarprogramma zijn gekoppeld. Nu ben ik bezig om een minitraining te bouwen.
Ik had geen twijfels toen ik begon omdat ik het risicoloos uit kon proberen. 
Ik heb een haat-liefde verhouding met online programma’s bouwen eerlijk gezegd..  Wanneer ik een online tool niet snel begrijp haak ik af. Dat heb ik bij CourseFlow helemaal niet. Dat zit ‘m in de eenvoud en de creatieve mogelijkheden. Dat is wat mij betreft de kwaliteit en kracht van CourseFlow.

Natuurlijk is het even wennen om CourseFlow goed in de vingers te krijgen. Oefening baart kunst, zoals met alles. Dat ging verrassend snel

De support is echt fijn.
Vlotte reacties, engelengeduld (HEEL belangrijk!) en goede uitleg, waardoor ik meteen verder kan wanneer ik iets niet snap.
Christa Wiersma

www.tori.nl

Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar.

CourseFlow is dynamisch, eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar. Ik zet het zelf succesvol in voor mijn online traject voor leidinggevenden.

Bij vragen krijg ik snel feedback en jullie zijn altijd behulpzaam. Ik was ook aangenaam gecharmeerd toen jullie me aanboden om de flows en bundels te laten klaarzetten door jullie (ook al was dit een meerprijs die ik niet gebudgetteerd had). Ik zelf doe dit niet graag en niet goed. Deze extra support zou ik zeker blijven aanbieden.

Fabienne van den Haute

www.mood.coach

Met CourseFlow heb je een team mensen achter je staan

CourseFlow is overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk en dé oplossing voor de ontwikkeling van online cursussen van zowel kleine als grotere ondernemingen. Voor mijzelf is het in een heel korte tijd de ruggengraat van mijn online activiteiten geworden; ik ontwikkel online cursussen, online masterclasses en begeleid ouders via Skype consulten bij het opvoeden van hun puber(s). Courseflow combineert naadloos bij deze activiteiten.

Voor mijn doelgroep is deze manier van kennis vergaren nog erg nieuw. Een goede support is daarom van levensbelang. Bij CourseFlow zijn ze snel, accuraat en open.

Als starter krijg je de mogelijkheid om je product tegen een gereduceerd tarief te ontwikkelen. Het is één van de punten waarbij je ziet dat CourseFlow ontwikkeld wordt door échte ondernemers voor échte ondernemers.

Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst voor kennis-ondernemers in de online wereld ligt. Met CourseFlow heb je een team mensen achter je staan die maken dat je een professionele leeromgeving aan je klanten aan kunt bieden voor een zeer acceptabele prijs. Dus als je me vraagt of ik het anderen aan raad? Zeker!

Marina van der Wal

www.marinavanderwal.nl

Begin vandaAG

Ben Je Klaar Om te Beginnen?

Leeromgevingen

Trainingen

Deelnemers

Chatgesprek starten
💬 Heb je vragen?
Hallo 👋 Kunnen we je ergens mee helpen? We beantwoorden jouw vragen graag :-)