Meer klanten met een interactieve weggever

Hoe je snel je conversie verhoogt
met een INTERACTIEVE weggever

Ok, jij wil veel meer uit je bestaande weggever halen of wellicht is het tijd om een nieuwe weggever ontwerpen?

Mooi! Je kunt jouw weggever namelijk met gemak véél effectiever maken waardoor je vanaf dag 1 al klanten binnen kunt gaan halen.

Hoe?!
Door een INTERACTIEVE weggever te maken.Zo bied je veel waarde én kom je veel sneller in gesprek met je potentiële klanten. In onze online training delen wij alles over deze ‘verkorte route’ naar meer klanten!

 

Meld je aan

Meld je aan voor de online training en start direct met de eerste les.

Pas direct toe

Pas direct de geleerde theorie toe en bouw stap voor stap jouw verkorte route waarmee je online klanten werft

Feedback en Hulp

Heb je vragen? Dan stel je die direct aan ons. Daarnaast plan je je coachsessie met Mandy.

Aanmelden

Direct beginnen?

Meld je nu tijdelijk aan voor

 

€297
in plaats van €497

 

Deze investering heb je zo terugverdiend.

Na deze online training twijfel je niet meer over HOE je het moet doen, want je krijgt van ons alle inspiratie, praktische en technische tools om je interactieve weggever van A tot Z online te bouwen!

In deze complete training krijg je:

Een praktische structuur voor het bouwen van een aantrekkelijke interactieve weggever (waar jouw doelgroep direct zijn e-mail adres voor wil geven). Stap voor stap helpen we je om tot het eindresultaat te komen.

3 maanden lang je eigen online platform om je weggever online te bouwen en aan te bieden. Daarna kan je het platform betaald doorzetten of stopzetten (geen verplichtingen).

Een persoonlijk coachgesprek met Mandy. Dit gesprek kan je inzetten op het moment dat je vastloopt, of als je aan het einde wil bespreken hoe je de weggever nóg krachtiger in kan zetten in jouw specifieke situatie.

Door het volgen van deze training:

 • krijg je direct zin om je (nieuwe) weggever zonder teveel poespas te ontwerpen.
 • ontvang je een handige oefening waarmee je keer op keer een interessant onderwerp voor je weggevers (en andere diensten!) kiest, zodat veel klanten jouw weggever willen hebben in ruil voor hun e-mail adres!


 • leer je in 7 stappen hoe je een weggever ontwerpt (de opbouw en slimmigheden om de beste waarde te bieden aan de klant, een band op te bouwen én marketingtechnisch handig bezig te zijn).
 • krijg je een handige template met 33 inspirerende voorbeelden voor een passende weggever, zodat je een vorm kiest die bij jou en jouw doelgroep past.

 • ontdek je hoe je jouw weggever interactief maakt, zodat je veel sneller met je klant in gesprek komt krijg je gedetailleerde instructies om je weggever op een simpele manier online op te bouwen. Dit bespaart je veel tijd.
  Heleen ter Avest  |  Managers-EQ

  Heleen ter Avest | Managers-EQ

  Deze online training is geweldig goed, ik ben er heel enthousiast over!

  Ik ben geen beginner op dit gebied, maar dit programma is echt een verrijking. Het heeft een gestructureerde opbouw met zorgvuldige aanwijzingen. Het heeft mij aangezet om opnieuw te reflecteren op mijn boodschap voor mijn klanten, er stap voor stap daadwerkelijk mee aan de slag te gaan en een logische en uitnodigende vorm en volgorde te creëren.

  Verder heb ik geleerd hoe ik interactiviteit kan inzetten. Deze functionaliteit maakt mijn training interessanter voor mijn gebruikers en ook voor mij natuurlijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik hierdoor gemakkelijker met ze in gesprek ga komen, zodat ik ze verder kan helpen als ze dat willen, en nog meer waarde kan bieden. Courseflow is heel gebruikersvriendelijk en ik wil het waarschijnlijk niet meer missen.

  Kortom, een grote aanrader en veel, heel veel waar voor je geld.
  De bescheiden investering heb je zo terugverdiend.

  Je gaat een aantrekkelijke weggever bedenken en ontwerpen én je gaat deze weggever interactief en online opbouwen, zodat je veel informatie van je klant ontvangt en het gesprek met deze klant naar voren haalt! 

  Je gaat dus niet alleen iets moois weggeven. Je krijgt ook sneller informatie van je klant én haalt de gesprekken, waarmee warm contact, ontstaat naar voren.

  Waar moet jouw weggever aan voldoen?

  Voor iedereen die voor het eerst gaat werken met weggevers is deze les een bak aan waardevolle informatie. Je leer namelijk hoe een weggever werkt en waar deze aan moet voldoen.

  Voor iedereen die al werkt met een weggever is een fijne opfrisser zodat je weer weet waar het om draait.

  Handige lijst met ideeën voor een weggever
  Als je het principe van de weggever helder hebt, dan hoeft nog niet meteen duidelijk te zijn wat voor type weggever jij zou willen maken.

  Deze lijst met ideeën geeft je genoeg inspiratie om in elk geval een een aantal opties voor jezelf in kaart te brengen. De keuze komt later.

  Ontwerp en promoot jouw weggever
  Deze les, die uit 7 stappen bestaat, is het grootste en waardevolste stuk uit de online training. In deze stappen loodsen we je door het uitdenk-, bouw- en promootproces van jouw weggever.

  Hierbij kan je denken aan de juiste titel, het definiëren van de doelgroep, etc.

  Ook komt in deze les het technische stuk aan de orde: hoe maak je de weggever interactief. We maken het makkelijk voor je door het uit te leggen en stap voor stap via video instructies uit te voeren.

  Ben je er klaar voor?

  Chatgesprek starten
  💬 Heb je vragen?
  Hallo 👋 Kunnen we je ergens mee helpen? We beantwoorden jouw vragen graag :-)